Actor de doblatge i voiceover

Actor de doblatge i voiceover

Actor de doblatge i voiceover

Com a actor de doblatge he posat veu a diferents gèneres i amb diferents tècniques. Cal tenir en compte que a l'hora de fer un doblatge pot fer-se amb sincronització labial, és a dir, fent que el text traduït quedi sincronitzat de tal manera que se segueixi la boca del personatge, perquè sembli que és ell qui parla; o bé es pot optar per la tècnica del voiceover, on seguirem sentint la veu original en un segon pla, i en el primer escoltarem la traducció, que acostuma a començar un segon després que l'original i acabar un segon abans o a la vegada. I d'altra banda, podem ser personatges, podem ser narradors...

Demos narració documental en castellà

Fes clic aquí per descarregar les demos

Demos narració documental en català

Fes clic aquí per descarregar les demos

Demo voice over personatge en castellà

Demo voice over personatge en castellàDemana'm el teu pressupost i una demo personalitzada amb la meva veu com a actor de doblatge i voiceover sense compromís!

Contacta amb mi


Si necessites parlar amb mi per fer-me una consulta sobre els meus serveis com a locutor online català o demanar-me un pressupost, no dubtis a enviar-me un correu electrònic o trucar-me. Tingues en compte que si no responc al telèfon en el moment, és possible que estigui gravant a l'estudi. Deixa'm un missatge i contactaré amb tu de seguida.

C/Gran de St Andreu, 163

08030 Barcelona

david@locutoronline.net

+(34) 933 459 657

+(34) 673 736 611 (Mòbil i Whatsapp)