Veu per a locucions de centraleta telefònica

Locucions centraleta telefònica

Veu per a locucions de centraleta telefònica

De la mateixa manera que una empresa o professional té cura de la seva pàgina web, video corporatiu, qualsevol díptic que editi, la seva presència a les xarxes socials, fins a l'últim detall d'un estand quan està present en fires, el disseny de la targeta de visita, els rètols i fins i tot els colors de les parets de l'empresa, no és també una part important de la imatge que es dóna la veu de les locucions de la centraleta telefònica? S'ha de cuidar fins a l'últim missatge, creant un text adequat i triant una veu que transmeti els valors de l'empresa, amb total professionalitat.

Demos locucions centraleta telefònica en castellà

Fes clic aquí per descarregar les demos

Demos locucions centraleta telefònica en català

Fes clic aquí per descarregar les demos


Demana'm el teu pressupost i una demo personalitzada amb la meva veu per a locucions de centraleta telefònica sense compromís!

Contacta amb mi


Si necessites parlar amb mi per fer-me una consulta sobre els meus serveis com a locutor online català o demanar-me un pressupost, no dubtis a enviar-me un correu electrònic o trucar-me. Tingues en compte que si no responc al telèfon en el moment, és possible que estigui gravant a l'estudi. Deixa'm un missatge i contactaré amb tu de seguida.

C/Gran de St Andreu, 163

08030 Barcelona

david@locutoronline.net

+(34) 933 459 657

+(34) 673 736 611 (Mòbil i Whatsapp)