Locutor freelance catalàDavid Morales Freelance

Els meus inicis

Ràdio i locució

Allà cap a l'any 1995, amb només 16 anys, vaig començar a fer ràdio amateur. He passat per emissores locals, autonòmiques i nacionals. A la ràdio alguns companys em van començar a demanar que els fes gravacions de falques, de caretes, d'indicatius... I així va començar la meva història amb la locució comercial. Després va venir la creació de missatges de megafonia per a una cadena d'establiments, per a la centraleta telefònica d'una ONG, la locució per a videos corporatius, per a la televisió...

Locutor freelance català

Qui sóc?

Locutor freelance català

Em dic David Morales Martín i sóc locutor freelance català i actor de doblatge. Vaig estudiar periodisme i em vaig especialitzar en ràdio. Després d'unes primeres gravacions com a locutor comercial, em vaig inscriure en el curs bianual d'"Actor de doblatge", en el curs de "Locució publicitària" i en el de "Lector d'audiollibres" de l'Escola Catalana de Doblatge (ECAD). La resta, t'ho pots imaginar: càstings, proves, demos, locucions, etc.

Estudi de gravació

Locutor freelance català

Com em vaig fer freelance?

El 2008 vaig decidir començar a treballar com a locutor freelance i vaig muntar el meu prop estudi de gravació, des d'on puc oferir locucions online en temps rècord i amb la màxima qualitat de so.El meu estudi de gravació

  • Micròfon Neumann TLM 103

  • Previ de micro Focusrite ISA ONE

  • Compressor/noise gate DBX 166 XS

  • Interfície d'àudio Apogee Duet 2

  • Ordenador iMac + Pro Tools / Adobe Audition

100% professional

Compto amb un estudi totalment insonoritzat i condicionat acústicament, amb una cabina DEMVOX ECO 100.

A més, tot el material d'àudio amb el qual treballo és 100% professional. Com a locutor freelance amb estudi propi, oferir la millor qualitat de so en tots els projectes que realitzo és un dels meus grans objectius. Per això, he invertit en les eines que han demostrat donar una millor resposta a les necessitats del sector àudiovisual.


Contacta amb mi


Si necessites parlar amb mi per fer-me una consulta sobre els meus serveis com a locutor freelance o demanar-me un pressupost, no dubtis a enviar-me un correu electrònic o trucar-me. Tingues en compte que si no responc al telèfon en el moment, és possible que estigui gravant a l'estudi. Deixa'm un missatge i contactaré amb tu de seguida.

C/Gran de St Andreu, 163

08030 Barcelona

david@locutoronline.net

+(34) 933 459 657

+(34) 673 736 611 (Mòbil i Whatsapp)